Felháboritó

Kedves SM-es sorstársaim! Az sgforum utódja itt indul újra. Két célt is szolgál: virtuális újság, amelyben az érdekes, jó és fontos tudnivalók, új eredmények jelennek meg. Nem utolsósorban azonban fórum nektek. Írjatok, kérdezzetek, beszélgessetek, mondjátok el a véleményeteket!
Jancsi
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2016.10.18. 19:23
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Felháboritó

HozzászólásSzerző: Jancsi » 2017.04.23. 13:52

Egy angliai orvos elhitette a betegével, hogy kigyógyul a sclerosis multiplexből, ha lefekszik vele:

A 43 éves Dr. Kwame Somuah-Boateng az Anglia déli részén található Surrey-ben praktizált mindaddig, amíg páciense fel nem jelentette. Az orvos azt hazudta harmincas éveiben járó női betegének, ha rendszeresen lefekszik vele, az kigyógyíthatja a sclerosis multiplexből, a súlyos mozgásszervi problémákat okozó idegrendszeri betegségből.
„Bízz bennem, orvos vagyok, így visszanyerheted az érzékenységed”
– emlékezett vissza szavaira a nő a bíróságon. A terápia orvosi magyarázata az volt, hogy a szex megerősítené a sclerosis multiplexben szenvedő nő gátizomzatát és lábizmait. Később olyanokat is mondott neki, hogy szeretné feleségül venni és gyerekeket tőle, annak ellenére, hogy a nő eleve kétgyerekes feleség volt.
A nő akkortájt jött rá, hogy a rendszeres szex az orvosával nem segíti a gyógyulásban, amikor felmerült a veszélye, hogy talán teherbe esett, és az orvos közölte vele, a felesége nem örülne a babának.
„Mellette biztonságban éreztem magam, azt mondta, ne beszéljek a családommal vagy a barátaimmal az állapotomról, és hogy ne ézzek utána dolgoknak az interneten”
Az orvos tagadja, hogy bármiféle kapcsolat állt volna fenn közte és a beteg közt, vagy hogy bármiféle gyógyszert írt volna fel neki. Somuah-Boateng 2015-ben nemi erőszak gyanúja miatt állt bíróság elé, de akkor felmentette a bíróság. (Forrás Independent, megjelent 444.hu)

Vissza: “Sclerosis Multiplex - MáSképp”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég