-1 db B-komplex vitamint,
- 1-2 db minimum 1000 mg-os csipkebogyóval, illetve acerolával készült C-vitamint, ennek ideje nincs meghatározva,
- 1 db értágító hatású ginkgo bilobát, a galagonyás még jobb, mellé1 db lecitint (nyáron 12-14 óra, télen 11-13 óra között),
vagy ha az állapota nem súlyos, de merev a lába, iszogasson rozmaring és keringésjavító teákat. FONTOS, hogy az értágítókat NEM SZABAD FOLYAMATOSAN SZEDNI. csak váltogatva és kúraszerűen. Elég hamar, kb. 3-4 hónap alatt képesek jelentősen javítani az állapotot, ezek után már akkor van csak szükség rájuk, ha újra megjelennek a merevség, a fázósság tünetei, a hideg kezek lábak.
- 1 db szerves magnéziumot, azaz magnézium citrátot, orotátot (vacsora előtt éhgyomorra nyáron 18-20 óra, télen 17-19 óra között
ezekhez jöhet a kreatin, az MsM, a perui kovaföld és hasonló szerek lehetőleg por alakban, mert úgy rögtön a véráramba kerülnek. Önmagukban is nagyszerűek, de tartós javulást csak testünk üzemanyagaival együtt hoznak létre.
Totem58 írta:Tímea írta:Kedves Totem58! A Drnő hajtogatja a magáét a Baclofennel kapcsolatban, ezért magamtól ( vagyis a te javaslatodra) abbahagytam a Baclofent. Már szedem az MSM-et. Napi 1500mg-ot.
Azért hajtogatja kedves Timi, mert a protokollban az van előírva (ami annak ismeretében hogy a mellékhatásai megegyeznek az SM tüneteivel roppant érdekes!) de neked megcáfolhatatlan jogod, hogy elutasítsd a számodra káros dolgokat. Ugye fokozatosan hagytad el és utána vártál minimum egy hetet, de inkább egy hónapot kellene hogy valamennyire megtisztuljon tőle a szervezeted? Ugyanis nem ürül ki azonnal a testből, különösen ha valaki hosszú ideig szedte...
A tapasztalataidra vagyunk kíváncsiak kedves Timi, ugye megírod? Előre is köszi!