NEM MINDEGY, HOGYAN GONDOLSZ A BETEGSÉGEDRE!

Kedves SM-es sorstársaim! Az sgforum utódja itt indul újra. Két célt is szolgál: virtuális újság, amelyben az érdekes, jó és fontos tudnivalók, új eredmények jelennek meg. Nem utolsósorban azonban fórum nektek. Írjatok, kérdezzetek, beszélgessetek, mondjátok el a véleményeteket!
Totem58
Adminisztrátor
Hozzászólások: 724
Csatlakozott: 2016.09.22. 18:11
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

NEM MINDEGY, HOGYAN GONDOLSZ A BETEGSÉGEDRE!

HozzászólásSzerző: Totem58 » 2023.05.13. 10:00

NEM MINDEGY, HOGYAN GONDOLSZ A BETEGSÉGEDRE, MERT MEGVÁLTOZTATOD! ÍME 3 KÍSÉRLET, AMELY BEBIZONYÍTOTTA, HOGY AZ EMBERI ÉRZELMEK KÉPESEK ÁTALAKÍTANI A VALÓSÁGOT

Három különböző kísérlet egymástól függetlenül bizonyította be, hogy az érzelmeink túlmutatnak a fizika eddig ismert törvényszerűségein és képesek a fizikai valóságot megváltoztatni.

Az első kísérlet során egy lezárt tárolóedényben lévő emberi DNS-t egy kísérleti alany közelében helyeztek el. Ezután annak az embernek, akitől a DNS származott, különböző érzelmi impulzusokat adtak a kutatók. Meglepő módon az érzelmek a másik szobában levő DNS-t is befolyásolták. Negatív érzelmek hatására a DNS összehúzódott, pozitív érzelmek jelenlétében pedig a DNS spiráljai ellazultak– számolt be a kísérletről a University Herald.

A második kísérletben a tudósok a kísérletben részt vevőalanytól leukocitákat (fehérvérsejteket) vettek le, és ezek elektromos változásait vizsgálták az érzelmek hatására. A donort egy szobába helyezték, és érzelmi stimulációnak vetették alá: videó-bejátszások segítségével különböző érzelmeket idéztek elő benne. A DNS-ét eközben egy másik helyiségben vizsgálták ugyanabban az épületben. A donort és DNS-ét egyaránt megfigyelve azt tapasztalták, hogy amikor a donor érzelmi csúcsokat vagy hullámvölgyeket élt meg (az elektromos válaszreakciók alapján), akkor a távolabbi helyiségben lévő DNS teljesen azonos válaszokat produkált! Mindezt késedelem nélkül, azonos időpontban. Vagyis a DNS elektromos válaszreakciói teljes mértékben követték az alany érzelmekre adott válaszreakcióit.

A harmadik kísérlet során orosz tudósok a körülöttünk lévő világot alkotó fényfotonokat vizsgálták vákuumban, amelyben a fotonok természetes elhelyezkedése teljesen véletlenszerű volt. Ezután emberi DNS-t helyeztek be a vákuumba. Megdöbbentő módon a fotonokekkor már nem véletlenszerűen viselkedtek, hanem pontosan követték a DNS geometriáját. És ami még ennél is érdekesebb volt, ahogy a Researchgate cikke is beszámol róla: amikor a tudósok elmozdították onnan a DNS-t, a fotonok továbbra is ebben az újrendben maradtak. A kísérlet végzői kénytelenek voltak megállapítani, hogy az emberi DNS szó szerint alakítja a körülöttünk lévő világot alkotó fényfotonok viselkedését, vagyis az anyag (DNS) hatással van a nemfizikai valóságra (fényfotonok). (Forrás: Universyti Herald, Researchgate)

Vissza: “Sclerosis Multiplex - MáSképp”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég