multiple sclerosis

Kedves SM-es sorstársaim! Az sgforum utódja itt indul újra. Két célt is szolgál: virtuális újság, amelyben az érdekes, jó és fontos tudnivalók, új eredmények jelennek meg. Nem utolsósorban azonban fórum nektek. Írjatok, kérdezzetek, beszélgessetek, mondjátok el a véleményeteket!
kevinhanks
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018.05.19. 09:48

multiple sclerosis

HozzászólásSzerző: kevinhanks » 2018.05.22. 06:47

HI,

My mom has been suffering from multiple sclerosis since the age of 18 (since 1986). Over the past couple of years she is worse, but she does not give up, every day she is exercising, drinks some medicines and vitamins: lioresal, protectin, b-complex, taking a combination of zinc, magnesium and calcium . He goes to the spa three times a week, sometimes he has a physiotherapist, and before he went to the hospital for some infusion. And he still works (office work) and is proclaimed 80% invalid. although he struggles and retains his joyful nature, the disease is all it is more difficult for normal functioning. I have heard about copaxon medicines, could it help her and whether she came to our market at all? and there is something else you've heard that at least it helps a little bit - thank you very much for the answer!

Please help.I did not find the right solution from the internet.

References: https://zdravljeizivot.com/forum/viewto ... =55&t=4034
Creative video production service Thanks!
Google fordítóval fordítva
Anyám szklerózis multiplexben szenvedett 18 éves kora óta (1986 óta). Az elmúlt néhány évben rosszabb, de nem adja fel, minden nap gyakorolja, néhány gyógyszer és vitamin: lioresal, protectin, b-komplex, cink, magnézium és kalcium kombinációját. Háromszor hetente megy a gyógyfürdőbe, néha fizioterapeuta, és mielőtt kiment a kórházba valamilyen infúzióért. És még mindig működik (irodai munka), és 80% -ban érvénytelen. bár küzd, és megtartja vidám természetét, a betegség minden, ami nehezebb a normális működéshez. Hallottam a copaxon gyógyszerekről, segíthetnék-e neki és vajon egyáltalán jön-e piacra? és van valami más, amit hallott, legalábbis egy kicsit segített - köszönöm szépen a választ!

Vissza: “Sclerosis Multiplex - MáSképp”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég